TILT™ ER DANMARKS NYE MOUNTAINBIKEALARM!

Vær på forkant med sikkerheden, forudbestil en TILT Detection System sensor og få hele 25% rabat! 

TILT™ er et intelligent mountainbike alarmsystem, der giver øget tryghed for dig ude på sporet og for dem, der venter derhjemme. Er uheldet ude, registrerer TILT™ dit styrt og starter automatisk en række tiltag. Fra direkte alarmering til andre ryttere i området til at kontakte din kontaktperson, du har angivet ved oprettelsen af TILT™. Dine klubkammerater, konkurrenter og andre på cyklerne i området bliver dermed til potentielle førstehjælpere.

TILT er en avanceret sensor, der påmonteres navet på dit forhjul. Via Bluetooth arbejder den sammen med Singletracker app’en på din Smartphone.

TILT™ er udviklet til nybegynderen, den garvede og den professionelle mountainbikerytter for at skabe bedre sikkerhed ude på de danske mountainbikespor.

 

TILT™ gør mountainbikesporten mere sikker og skaber tryghed, når vi kører i skovene på egen hånd eller sammen i grupper. Med TILT™ kan du roligt sende dit barn til mountainbiketræning, din mand på sporene med vennerne eller din kone en tur i skoven.  

 

Bestiller du en TILT™ sensor allerede i dag, er du som first mover med til at starte en bølge af bedre sikkerhed på de danske mountainbikespor!

Kampagnen løber frem til d. 31. august. Derefter er prisen 695,-
Alle der laver en forudbestilling får tilsendt produktet i september, når TILT™ kommer på markedet.

Du vil ved køb have mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan følge udviklingen af dit produkt og du vil selvfølgelig også modtage en kvittering og købsbevis på e-mail. Du kan altid kontakte os på info@singletracker.dk eller ringe til os på +45 72 42 44 44, hvis du har spørgsmål til TILT™ eller dit køb.

 

SPAR 25% !